

FRIDAY, _______ Workshop Selection Worksheet

Instructions: Review the workshop grid and jot down your choices below. Abbreviate if there is not enough space. This will help you check out faster and help ensure that you don't register for two workshops during the same time slot.

Session #	1st Choice	2nd Choice (in case the 1st choice sells out)
FRIDAY SESSION 1	Level Instrument	Level Instrument
	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
FRIDAY SESSION 2	Instructor	Instructor
	Title	Title
L. Ro	Level Instrument	Level Instrument
FRIDAY SESSION 3	Instructor	Instructor
	Title	Title
L-R	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 4	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 5	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
FRIDAY SESSION 6	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
FRIDAY SESSION	Instructor	Instructor
	Title	Title



Instructions: Review the workshop grid and jot down your choices below. Abbreviate if there is not enough space. This will help you check out faster and help ensure that you don't register for two workshops during the same time slot.

Session #	1st Choice	2nd Choice (in case the 1st choice sells out)
SATURDAY SESSION	Level Instrument	Level Instrument
	Instructor	Instructor
	Title	Title
2.48	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 2	Instructor	Instructor
	Title	Title
240	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 3	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 4	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 5	Instructor	Instructor
	Title	Title
SATURDAY SESSION 6	Level Instrument	Level Instrument
	Instructor	Instructor
	Title	Title
	Level Instrument	Level Instrument
SESSION 7	Instructor	Instructor
01000	Title	Title



Quick Referance Time Zone Chart

Please check your time zones and understand that if the festival is happening during U.S. Standard time, the schedules will ALSO be listed in U.S. Standard time. If the festival is happening in U.S. Daylight time, the schedules will be listed in U.S. Daylight time.

	Session 1	Session 2	Session 3	Session 4 (1 & 2 Hour)	Session 5	Session 6	Session 7
EST	9:00 - 10: 00 AM	10:15 - 11:15 AM	11:30ам - 12:30рм	12:45 - 1:45pm (2:45 2-hr)	3:00 - 4:00 PM	4:15 - 5:15 PM	5:30 - 6:30 PM
CST	8:00 - 9:00 AM	9:15 - 10:15 AM	10:30 - 11:30 AM	11:45am - 12:45pm (1:45pm 2-hr)	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM
MST	7:00 - 8:00 AM	8:15 - 9:15 AM	9:30 - 10:30 AM	10:45 - 11:45am (12:45pm 2-hr)	1:00 - 2:00 PM	2:15 - 3:15 PM	3:30 - 4:30 PM
PST	6:00 - 7:00 AM	7:15 - 8:15 AM	8:30 - 9:30 AM	9:45 - 10:45am (11:45am 2-hr)	12:00 - 1:00 PM	1:15 - 2:15 PM	2:30 - 3:30 PM
GMT	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM	5:45 - 6:45pm (7:45pm 2-hr)	8:00 - 9:00 PM	9:15 - 10:15 PM	10:30 - 11:30 PM

Note: Session 4 is an extended duration in order to accommodate both standard 1-hour workshops AND <u>all</u> 2-hour workshops.

If you take a 1-hour workshop during Session 4, it will last 1 hour from the start time and you'll have a long break before session 5 begins.

Above is the schedule if the event is taking place during standard time.

Below is the schedule if the event is taking place during daylight time.

	Session 1	Session 2	Session 3	Session 4 (1 & 2 Hour)	Session 5	Session 6	Session 7
EDT	9:00 - 10: 00 AM	10:15 - 11:15 AM	11:30ам - 12:30рм	12:45 - 1:45pm (2:45 2-hr)	3:00 - 4:00 PM	4:15 - 5:15 PM	5:30 - 6:30 PM
CDT	8:00 - 9:00 AM	9:15 - 10:15 AM	10:30 - 11:30 AM	11:45am - 12:45pm (1:45pm 2-hr)	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM
MDT	7:00 - 8:00 AM	8:15 - 9:15 AM	9:30 - 10:30 AM	10:45 - 11:45am (12:45pm 2-hr)	1:00 - 2:00 PM	2:15 - 3:15 PM	3:30 - 4:30 PM
PDT	6:00 - 7:00 AM	7:15 - 8:15 AM	8:30 - 9:30 AM	9:45 - 10:45am (11:45am 2-hr)	12:00 - 1:00 PM	1:15 - 2:15 PM	2:30 - 3:30 PM
UTC	1:00 - 2:00 PM	2:15 - 3:15 PM	3:30 - 4:30 PM	4:45 - 5:45pm (6:45pm 2-hr)	7:00 - 8:00 PM	8:15 - 9:15 PM	9:30 - 10:30 PM