

Session

#### Participant Name

## **Personal Festival Schedule**

Either click links in your email, or you can write down the meeting ID & passcode then either click "Join" in the Zoom app, or "Join Meeting" at Zoom.us Make sure you write the meeting IDs and Passcodes accurately!

	Session 1	Session 2	Session 3	Session 4 (1 & 2 Hour)	Session 5	Session 6	Session 7
EST	9:00 - 10: 00 AM	10:15 - 11:15 AM	11:30ам - 12:30рм	12:45 - 1:45pm (2:45 2-hr)	3:00 - 4:00 PM	4:15 - 5:15 PM	5:30 - 6:30 PM
CST	8:00 - 9:00 AM	9:15 - 10:15 AM	10:30 - 11:30 AM	11:45am - 12:45pm (1:45pm 2-hr)	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM
MST	7:00 - 8:00 AM	8:15 - 9:15 AM	9:30 - 10:30 AM	10:45 - 11:45am (12:45pm 2-hr)	1:00 - 2:00 PM	2:15 - 3:15 PM	3:30 - 4:30 PM
PST	6:00 - 7:00 AM	7:15 - 8:15 AM	8:30 - 9:30 AM	9:45 - 10:45am (11:45am 2-hr)	12:00 - 1:00 PM	1:15 - 2:15 PM	2:30 - 3:30 PM
GMT	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM	5:45 - 6:45pm (7:45pm 2-hr)	8:00 - 9:00 PM	9:15 - 10:15 PM	10:30 - 11:30 PM

Note: Session 4 is an extended duration in order to accommodate both standard 1-hour workshops AND <u>all</u> 2-hour workshops.

If you take a 1-hour workshop during Session 4, it will last 1 hour from the start time and you'll have a long break before session 5 begins.

## FRIDAY

## **SATURDAY**

1	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
2	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
3	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
4	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
5	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
6	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
7	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode

# CONCERT

Don't forget to get your ticket to the shows at virtualdulcimerfest.com!

Passcode



Session

#### Participant Name

## **Personal Festival Schedule**

Either click links in your email, or you can write down the meeting ID & passcode then either click "Join" in the Zoom app, or "Join Meeting" at Zoom.us Make sure you write the meeting IDs and Passcodes accurately!

	Session 1	Session 2	Session 3	Session 4 (1 & 2 Hour)	Session 5	Session 6	Session 7
EST	9:00 - 10: 00 AM	10:15 - 11:15 AM	11:30ам - 12:30рм	12:45 - 1:45pm (2:45 2-hr)	3:00 - 4:00 PM	4:15 - 5:15 PM	5:30 - 6:30 PM
CST	8:00 - 9:00 AM	9:15 - 10:15 AM	10:30 - 11:30 AM	11:45am - 12:45pm (1:45pm 2-hr)	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM
MST	7:00 - 8:00 AM	8:15 - 9:15 AM	9:30 - 10:30 AM	10:45 - 11:45am (12:45pm 2-hr)	1:00 - 2:00 PM	2:15 - 3:15 PM	3:30 - 4:30 PM
PST	6:00 - 7:00 AM	7:15 - 8:15 AM	8:30 - 9:30 AM	9:45 - 10:45am (11:45am 2-hr)	12:00 - 1:00 PM	1:15 - 2:15 PM	2:30 - 3:30 PM
GMT	2:00 - 3:00 PM	3:15 - 4:15 PM	4:30 - 5:30 PM	5:45 - 6:45pm (7:45pm 2-hr)	8:00 - 9:00 PM	9:15 - 10:15 PM	10:30 - 11:30 PM

Note: Session 4 is an extended duration in order to accommodate both standard 1-hour workshops AND <u>all</u> 2-hour workshops.

If you take a 1-hour workshop during Session 4, it will last 1 hour from the start time and you'll have a long break before session 5 begins.

## FRIDAY

## **SATURDAY**

1	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
2	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
3	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
4	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
5	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
6	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode
7	Instructor/Title Meeting ID Passcode	Instructor/Title Meeting ID Passcode

# CONCERT

Don't forget to get your ticket to the shows at virtualdulcimerfest.com!

Passcode